Đáp án các môn thi tập trung HKII Khối 10 năm học 2011-2012

Thứ sáu - 27/04/2012 02:30 5097 lượt xem

Đáp án các môn thi tập trung HKII Khối 10 năm học 2011-2012

Đây là đáp án các môn thi tập trung: Văn, Sinh, Hóa, Anh văn, Toán, Lí
     Môn Văn:

       Môn Sinh:



                     Môn Hóa Học:
  HH01 HH02 HH03 HH04
1 D C D C
2 A D C A
3 D A B B
4 A C B D
5 A C A D
6 D A A A
7 B C B C
8 B D A D
9 D A D C
10 C A C D
11 B D D A
12 B B D B
13 A B D B
14 B A A A
15 C D B C
16 C B A B
17 D D C C
18 A B B D
19 C C C A
20 C B C B
21 C D B A
22 D A A D
23 D C D B
24 A B C D
25 B B B C
26 C A A C
27 B B D B
28 A B B B
29 D C B D
30 D D C A
 

            Môn Anh Văn:

 
SỞ GD & ĐT DỒNG NAI                              Kỳ thi kiểm tra chất lượng học kỳ II năm học 2011-2012
Trường THPT Xuân Lộc                                 Môn thi: Tiếng Anh khối 10
TEST CODE: 1001
                                                Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề)                                                    
I. choose the word whose main stress is placed differently f-rom the others
1. A.audience          B. attitude               C. various          D. exhausted
2. A. tournament       B. qualify             C. championship     D. equipment
3. A. trophy             B. govern             C. defeat                D. witness
II. choose the word that has the letter(s) pronounced differently f-rom the others:
4.   A. laughed              B. closed               C. filled                D. studied
5.   A realize                B. clearing              C.. heading            D.near
6.  A. tasks               B. games                C. viewers         D. nations
III.  choose the best answer
7.  In some ways, walking is _______ travelling by bus or car.
     A. more healthy  than                  B. more healthier  than
     C. healthy than                              D. healthier  than
8. People who work with dolphins are often_______at how intelligent they are.
A. surprise            B. surprising         C. surprised           D. surprisingly
9. I don’t like to go to _______ beach. I like to stay at_______home .
A. a- the                B. the – a                      C. the – no article                    D. no article - the            
10. . What  ________   happen if there________  no water on earth.
A. will / is                                               B. would / were
C. did  / were                                          D. would / weren’t
11. I turned off the TV in the middle of the program. The program was _______
A. bored                            B. boring                            C. exciting                     D. excited
12.In the first tournament of the world cup ,Uraguay gained a victory_______Argentina  in the final match
A. with                          B. by                                C. over                                     D. on
13.  The match_______on TV next Monday afternoon.
A. will be shown                  B. was shown           C. was being shown                D. will show
14. What would you have done if you _______ a lot of money?
A. had                                    B. will                        C. had had                               D. have had
15. I bought this new software ________ Chinese.
            A. so as to learn           B. in order to learning               C. to be learned                        D. all are correct
16. Scientists say about 5000 species of plants and animals are eliminated . “eliminated” means:        
            A. Produced mostly            B.  run off rapidly                C. destroyed quickly                D.got rid of completely
17. Beaches are filled with plastic bags, pieces of glass and cigarette butts.
A. you should learn all you can about the oceans
B. you should clean beaches and tell other people not to litter them
C. you should not use water sparingly.
D. You should  not use explosives to catch fish
18. __________________________________?          4- 2
  1. How many was the score of the match?                                   B. How much was the score of the match?
C.What was the score of the match?                                              D.Which was the score of the match?.
IV. find the mistakes :
19.   The children were so amusing at the cartoon  that they couldn't help  laughing.
                   A                                                        C                                    D
20. Action films often make young people   feel crazy and to take action.
                 A                               B                         C                         D  
21.  This is  the more   interesting book  I've ever seen .
               A                       C                                 D
22.  I think I prefer folk music more than  classical music
         A                           B                 C            D
 
 
 
V. Fill in the gaps :
          Jazz ____(23)____in the south of America during the 1890s. It grew out of several kinds of music __(24)___by African-Americans. Another influence on Jazz was classical European music traditions. The musicians use them to cre-ate new Jazz music .Jazz musicians often begin with a basic song, and then they __(25)______several new forms of the  song while they are playing it. By the 1920s , Jazz had moved into northern cities like New York and Chicago. One of the most important Jazz musicians at that time was Louis Armstrong and “West End Blue “ is Armstrong’s __(26)______song.
23. A. begins                                    B. began                          C. has begun                D. had begun
24. A. cre-ate                                     B. to cre-ate                      C. creating                   D. cre-ated
25. A. destroy                                   B. lull                              C. invent                      D. communicate
26. A. fame                                       B. famous                        C. famously                D. famousness
VI. Read the passage and answer the questions :
         The 2010 FiFa World Cup will be the 19th FiFa World Cup, an international tournament for football, which is scheduled to take place between 11 June and 11 July 2010 in south Africa. It will be the first time that the tournament has been hosted by a nation in the confederation of African football, leaving OFC- Oceanic Football Confederation as the only FIFA confederation never to have hosted the event.
Africa was chosen as the host for the 2010 World Cup as a part of a new policy to rotate the event between football confederations. Five African nations placed bids to host the 2010 FIFA World Cup : Egypt, Libia, Morocco, south Africa and Tunisia.
Five new stadiums are to be built for the tournament, and five of the existing venues are to be upgraded. In addition to the stadiums being built and upgraded, south Africa is also planning to improve its current public transport infrastructure, and implement special measures to ensure the safety and security of local and international tourists attending the matches in accordance with standard FIFA requirements.
  1. The 2010 FiFa World Cup__________________________________.
A.  will be the 19th  World Cup.                                                 B. is scheduled to take place in south Africa
      C. will be the first World Cup held in Africa                            D. All are correct.
  1. All FIFA confederations have hosted the world cup except _________________________________
A.Australian Football Confederation                                        B.  European Football Confederation
            C. Asian Football Confederation                                               D. Oceanic Football Confederation
  1. Africa was chosen as the host for the 2010 FIFA world cup__________________________________
A.because the Africans have wished for this
      B.because there isn’t any other countries wanting to host the event
      C.because of the rotation of the event between football confederations
       D.because they recognize Africa is the best place to hold the event
  1. According to the passage, it is true that__________________________________
A.south Africa is among many countries that placed bids to host the world cup
      B.south Africa is to build and upgrade five new stadiums
      C.Five African nations are planning to improve its public transport
      D.South Africa doesn’t need to meet any FIFA requirements.
VI/ Rewrite:
31. I practise speaking english to sing english songs.    What do you practise speaking english for ?
32.  Lan doesn’t cook so well as Mai.                            Mai  cooks better than Lan
33.  John finds the program  boring.                                 John is bored with the program
34. The football match didn’t start untill the lights were on.
It was not untill the lights were on that the football match started
35.  Mother entered the room quietly . She didn’t want to wake her baby up.
        → Mother entered the room quietly so as  not to wake her baby up
VII. sentence building:
36. Concord used to be the fastest passenger plane in the world.
37. Titanic is based on the true story of the Titanic disaster that  occurred  in 1912.
38. It is impossible to open  a newspaper without  reading  about the damage we are doing to the environment.
39  Music  lulls babies to sleep at night and wakes students up  in the morning.
40. The final game of the 2002 World cup tournament  attracted more than one billion viewers.


Môn Toán: Hãy download file về máy tính

Môn Vật Lí:

 
Mã đề thi 101:
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
B D A D C B B A C D C A B
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
A D B B D C A A C D D A A
27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  
C D A B B D C A C B B A  
 
 
Mã đề thi 102:
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
C B A C A B D D C A B C C
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
D B A D B B D A C A C B B
27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  
D C A D B D C A C C C C  
 
 
Mã đề thi 103:
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
B B D D A B A D A C D C B
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
A B D C C A D D B C B B D
27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  
A B D C D B A A C B A D  
 
 
Mã đề thi 104:
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
C D C D A B B A B C D A C
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
B A D B A B C B A C D D A
27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  
B D C A C A C D C B D B  
 Từ khóa: n/a
Xêp hạng

Tổng số điểm của bài viết là: 43 trong 13 đánh giá

Xếp hạng: 3.3 - 13 phiếu bầu
Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

  • Hoàng Quốc Bảo
    Tới bao h mới coi được điểm thi vậy thầy? Tuj em nôn nóng wá
      Hoàng Quốc Bảo   01/05/2012 01:49
Youtube
Home
Google
Facebook
VTC News
Thống kê truy cập
  • Đang truy cập6
  • Máy chủ tìm kiếm1
  • Khách viếng thăm5
  • Hôm nay1,949
  • Tháng hiện tại80,071
  • Tổng lượt truy cập5,847,326
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây